RAKENNUSSUUNNITTELU

Rakennussuunnittelua teemme kaikentyyppisiin rakennuksiin. Meiltä saat rakennussuunnitelmat myös laajoihin ja vaativiin projekteihin.

Rakennussuunnittelua asiakkaan tarpeisiin

Teemme rakennussuunnittelua muun muassa rakennusliikkeille, kunnille ja arkkitehtitoimistoille. Meillä on vankka kokemus rakennussuunnittelusta muun muassa seuraaviin kohteisiin:

  • Liikerakennukset
  • Toimistorakennukset
  • Kerrostalot
  • Teollisuushallit

Ammattitaitoinen henkilöstö takaa onnistuneen rakennussuunnittelun

Henkilökuntamme vahvan ja monipuolisen osaamisen sekä pitkän kokemuksen ansiosta pystymme suunnittelemaan myös laajoja ja vaativia kokonaisuuksia. Toimitamme selkeät rakennussuunnitelmat, joissa rakennuksen toteutuksen kannalta olennaiset tekijät on otettu huomioon.

Pyrimme rakennussuunnittelussa aina kokonaistaloudellisesti kustannustehokkaimpaan ratkaisuun. Rakennesuunnittelussa ja rakennussuunnittelussa huomioimme rakennusfysiikkaan liittyvät tekijät, jolloin rakennuksen käyttö on viihtyisämpää ja ylläpitokulut muodostuvat pienemmiksi.

Pääsuunnittelu

Toimimme usein rakennussuunnittelun yhteydessä myös pääsuunnittelijana. Pääsuunnittelijana kannamme vastuun rakennesuunnitelmien toimivuudesta, yhteensovittamisesta ja näin ollen osaltamme myös rakennusaikaisista kustannuksista sekä rakennuksen toimivuudesta.

Galleria

Sarmaplan Oy

 050 409 7254

sarmaplan@sarmaplan.fi

Taitotie 1
63300 Alavus

Luotettava kumppani