Rakennesuunnittelu

Rakennesuunnittelu sisältää rakennuksen kantavan rungon suunnittelun, sekä rakenteiden rakennusfysikaalisen toiminnan tarkastelun.
Rakennesuunnittelun tavoitteena on taata rakennuksen pitkä käyttöikä sekä miellyttävä käyttökokemus. Teemme rakennesuunnittelua monipuolisesti kaiken tyyppisiin rakennuksiin, ajo- ja kulkusiltoihin sekä mainostorneihin.

Kantavien rakenteiden rakennesuunnittelu

Saat meiltä suunnitelmat kaikkiin rakenteisiin:

  • Teräsrakenteet
  • Betonirakenteet
  • Puurakenteet
  • Paalutukset

Erityisvahvuutemme on teräsrakennesuunnittelu. Meillä on kantavien rakenteiden rakennesuunnitteluun seuraavat pätevyydet:

  • Suomen A-vaativuustason teräsrakennesuunnittelijan pätevyys

Rakennusfysiikan suunnittelu

Rakennusfysiikan suunnittelu on tärkeä osa rakennesuunnittelua. Huolellinen suunnittelu mahdollistaa osaltaan rakennuksen terveenä pysymisen, hyvän sisäilman, miellyttävän käyttökokemuksen ja alhaisemmat elinkaarikustannukset.

Asiakaslähtöistä ja luotettavaa rakennesuunnittelua

Rakennesuunnittelun ammattilaisillamme on useiden vuosien ja satojen projektien kokemus vaativista suunnittelukohteista. Kokemuksen ja tietotaidon tuomalla osaamisella meillä on valmiudet toteuttaa myös erittäin haastavat suunnitteluprojektit. Tilaamalla meiltä rakenteiden kokonaissuunnittelun, saat kustannustehokkaat ja virheettömät rakennesuunnitelmat, jotka on toteutettu kokonaistaloudellisesti parhaalla mahdollisella tavalla ja joissa kaikki rakenteet sopivat yhteen.

Tehokasta rakennesuunnittelua oikeilla työkaluilla

Vahvuuksiamme rakennesuunnittelussa ovat toiminnan tehokkuus ja nopeus. Käytämme rakennesuunnitteluun huippuluokan suunnitteluohjelmia. Rakenteet mitoitamme Steel Design -ohjelmistolla sekä itse kehitetyillä apuohjelmilla ja laskentatyökaluilla. Mallinnuksen sekä piirustussuunnittelun teemme Tekla Structures -ohjelmistolla. Tuotamme teille suunnitelmat, joissa rakenteet on mitoitettu tarkasti ja oikein.

Galleria

Sarmaplan Oy

 050 409 7254

sarmaplan@sarmaplan.fi

Taitotie 1
63300 Alavus

Luotettava kumppani